anbefalinger

12 spændende serier som du nok ikke har set endnu

august 23, 2019

Jeg har prøvet at gå rundt om de typiske anbefalinger og finde nogle serier, som simpelthen ikke er hypet nok! Hvis du er til spænding/mysterie/thriller, så tænker jeg at du vil kunne lide dem her 🙂

Quicksand – Netflix

Svensk krimi thriller hvor vi igennem en serie flashbacks følger Majas retsag om et skole skyderi hvor hun er hovedmistænkt. Der er kun den ene sæson, men jeg så seriøst det hele i et hug! 

Euphoria – HBO

Der er indtil videre kun udkommet 5 afsnit, men den skal altså med på listen alligevel! Det er en meget vellykket teenage serie som omhandler seksualitet, narkotika og kærlighed. Jeg venter spændt på resten af afsnittene!

Edit: Jeg har set sæsonen færdig nu – og afslutningen blev lidt weird, på en okay måde!

Sharp objects – HBO

Serien er baseret på en bog og er virkelig langsom i optrækket, men når man endelig når til det gode, så er den virkelig god! Jeg har helt lyst til at se den igen, fordi alt det som virkede ligegyldigt til start pludselig giver mening. 

The people vs. O.J. Simpson – Netflix

Overskriften giver sig selv, men gør lige dig selv en tjeneste og se den. Den er så sindssyg spændende at jeg til tider selv blev i tvivl om hvorvidt han var skyldig.

The Assassination of Gianni Versace – Netflix

Okay, okay teoretisk set så er det her anden sæson af samme serie som O.J. Simpson sagen, men det er to forskellige historier, så jeg tog den med for sig selv. Darren Criss spiller Andrew Cunanan (Glee!) og han gør det fantastisk! 

The leftovers – HBO 

Faktisk har jeg to sæsoner til gode af serien, for jeg har kun set den første. Den er baseret på en novelle af samme navn. En dag forsvinder 2% af hele verdensbefolkningen uden svar. I serien følger man en lille by hvor man mærker konsekvenserne af dette og hvordan folk søger svar. 

The mist – Netflix

En serie bag Stephen Kings roman af samme navn. En tåge kommer til byen og inde i den tåge så sker der forfærdelige ting, men det spændende udspiller sig egentligt mest hos borgerne i den lille by. Den er lige tilpas spændende og uhyggelig nok til at jeg synes den skulle med her.

Orphan Black – Netflix

Jeg havde helt glemt denne serie før jeg scrollede igennem Netflix forleden dag og den poppede op igen. Jeg så den for en del år siden, men altså, den er fantastisk. Tatiana Maslany som spiller hovedrollerne (ja, i flertal) gør det så vildt. Det er en Sci-Fi serie om kloner – og selv om det lyder lidt out there, så er den virkelig en chance værd.

Unbelievable – Netflix

Serien er baseret på virkelige hændelser og starter med en ung kvinde som bliver beskyldt for at lyve om voldtægt, mens man følger hendes historie, så ser man samtidig to politibetjente undersøge en række voldtægter som alle er forgået på samme måde.

Sneaky Pete – Amazon Prime

Marius stjæler hans cellekammerat Petes personlighed når han bliver løsladt fra fængsel. Det fører til en masse problemer, som den meget snug Marius skal igennem. Den mest out-there serie på listen, den er lidt overdrevet, en del forvirrende, meget Ocean’s 11 agtig, men ikke destomindre så endte vi med at se 3 sæsoner på 3 dage, så giv det endelig en chance.

Money Heist – Netflix

Jesus, den serie er simpelthen så sindssyg godt gennemtænkt. Lige en heads up, så er den på spansk, men det betyder absolut intet, når man først er i gang. Jeg så lige alle 3 sæsoner i sidste uge og jeg er besat. Basically så er det en gruppe mennesker som er sat sammen for at plyndre Madrids nationalbank, men det er så gennemtænkt at det er kinda mindblowing. Se den, virkelig!

Har jeg glemt nogen?

 • Reply
  Hella
  oktober 10, 2019 at 3:28 pm

  Mange serie du der har fundet…. men jeg ser du mangler den her Tjernobyl på HBO. En must at se, man sidder med en knugende i maven og manglende inkompetence og russisk storhedsvanvid og tænker at alt kunne have gået anderledes hvis det ikke var fordi det var i Rusland.

  • Reply
   minanova
   november 18, 2019 at 6:20 pm

   Ja, den har jeg hørt så meget godt om – så den skal jeg klart se engang- Men den er ret omtalt i forvejen og jeg prøvede egentligt at finde nogle serier som ikke så mange havde set for at forhåbentligt at give ny inspiration 🙂

 • Reply
  new
  marts 16, 2020 at 7:11 pm

  It is actually a great and useful piece of info. I’m happy that you just shared this useful
  info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Leave a Reply