Tips and Tricks

Tips til at gøre dit Airbnb opslag bedre

august 26, 2019

First impressions er altså vigtige og dit opslag er første kontakt til din lejlighed, så hvorfor ikke have et godt? – altså, man vil jo gerne have bookingerne ikke?

Tip numero uno – Skriv dit opslag på engelsk! Jeg er faktisk mere eller mindre sikker på at det er grunden til at min lejlighed bliver booket så ofte! De fleste af mine gæster har været udenlandske og jeg tænker at jeg har virket mere tilgængelig at kontakte når de ved de kan skrive på engelsk? Bare et gæt.

En sjov og anderledes tekst kan faktisk godt opveje for et for småt badeværelse (næsten da :)) – Hvis du bruger en smule kreativitet, så kan du sætte lige præcis den stemning du vil! Så skil dig ud fra mængden og vis en masse personlighed og gør din lejlighed til det fedeste sted i byen.

Husk altid at være ærlig! Hvis dit badeværelse er det mindste i verden, ligesom mit, så lad være med at påstå andet. Du kan ikke undgå at gæsterne opdager det når de ankommer og havde de forventet andet, så vil det højst sandsynligt give dårlige ratings.

Undersøg dit område nærmere – Du tænker måske ikke selv over at du bor 2 meter fra et supermarked, men det kan altså være et sælgende argument for en som søger netop det. Stop dog ikke der! Der er måske også et bibliotek, et apotek eller noget helt tredje. Hvad med busforbindelser? Hvis det hjælper dit opslag så tag det med!

Du har hørt det før, men den er altså også god nok – Billeder, billeder – GODE billeder. Ryd op, fjern personlige genstande og sørg for godt lys. Er du ikke selv god med et kamera, så kender du måske en? Spørg dine nærmeste. Billederne er sammen med teksten er absolut altafgørende for om der er nogle som booker din lejlighed.

    Leave a Reply