personal

Velkommen og alt sådan noget

august 20, 2019

Så skete det endelig… igen. Jeg oprettede atter en blog, denne gang efter en del års pause. Der er flere grunde til at jeg har taget denne beslutning, men mest så har jeg bare savnet at have et sted hvor jeg kan dele alt det som lige fylder i hovedet. Dele ud af erfaringer, idéer og alle de tilfældige ting som jeg møder på min vej and such.

Tanken er at bloggen skal være en forlængelse af min instagram profil (kender du ikke den? så find den heeeer), så de sådan kan gå hånd i hånd. Jeg kan uddybe tankerne og bruge det lidt som et frirum, en legeplads. Det betyder egentligt også at der som så ikke kommer til at være et overordnet tema – udover den klassiske “livsstil“. Jeg vil skrive om lige det jeg har lyst til uden yderligere tanker om at det skal “passe ind”.

Mit navn er forresten Mina Nova obviously, jeg bor sammen med min kæreste og vores gadehund, Coby.

Jeg mangler sikkert at skrive en milliard relevante ting her, men altså lige nu kan jeg ikke tænke på mere, så spørg endelig! Nå, ja – også tusind tak for at gide at bruge din tid her!

    Leave a Reply