interiør Moodboard shop

Planerne for soveværelset

september 11, 2019

Vi har fået malet rummet helt mørkt, næsten sort. Det var Mikkels ønske og jeg er ikke bange for mørke farver, så det er helt okay. Mit sidste soveværelse var jo sort og det elskede jeg.

Vi vil gerne have værelset skal være hyggeligt med en lille smule glam. Okay, jeg skriver vi, men den sidste del er bare mig. Messing pynter jo bare på alt.

Så jeg har sat et moodboard sammen for at prøve at få en fornemmelse for det hele. Det gør jeg ofte – sætter alle tingene sammen på et ark, så jeg kan få en fornemmelse for “rummet”. Faktisk så sætter jeg også næsten altid et moodboard sammen til klienter inden jeg starter et projekt. Andre gange så bestiller klienter bare et moodboard også tager de den selv derfra. Har aldrig skrevet moodboard så mange gange i samme afsnit før og teoretisk set er det faktisk et product board, men altså.

Gardinerne er mørklægningsgardiner og det er også Mikkels ønske – jeg kan godt lide at vågne med solen, so to speak. Sengen er virkelig lækker – men faktisk så er det den smarte opbevaringsplads som gør den fantastisk. Vi har minimums vægplads til sengeborde og lamper – derfor skal der være to væghængte lamper og dem her i messing er lige det glam jeg søger. Faktisk har vi overhovedet ikke plads til “standard” sengeborde – så vi har tænkt os at bygge nogle selv og dem her er inspirationen bag.

Vi fjernede det gamle indbyggede klædeskab for at lave et skrivbordsområde, men der kommer et indlæg senere dedikeret til kun det – men det betyder at vi nu har plads til et skrivebord og stol, men hvilken stol er vi ikke kommet frem til endnu. Indtil videre har vi bare taget en stol fra spisebordet til låns derinde.

Sengetøjet er dette og jeg elsker elsker elsker den fine farve på det – det vil gå så fint med dette gulvtæppe. Men stjernen i det her soveværelse er helt bestemt billedet fra etsy. Det går lige i hjertet på mig.

Planer kan (og vil) ændre sig, men indtil videre er dette planen. Hvad synes du?

Indlægget indeholder reklamelinks

    Leave a Reply